QORAQALPOG’ISTONDA HAVO YO’LLARINING XALQ XO’JALIGIDAGI AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Qoraqalpog’istonda havo transportining shakllanishi va rivojlanishida “Dobrolet” aksiyadorlik jamiyatining o’rni va ro’li hamda mahalliy avialiniyalarning tashkil qilinishi haqida malumotlar berilgan.