O‘QUVCHILARGA IQTISODIY BILIMLARNI TAQDIM ETISHDA KEYS STADI METODIDAN FOYDALANISHNING DIDAKTIK ASOSLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiy bilimlarni taqdim etishda keys stadi metodidan foydalanishning didaktik asoslari va o‘quvchilarning bilish faoliyatini rivojlantirishdagi funksiyalarni ochib berilgan. Shuningdek, iqtisodiy bilimdonlikni rivojlantirishda keyslardan foydalanish bo`yicha tavsiyalar keyslarning turlari ko`rsatilib, ularning mazmun mohiyati ochib berilgan.