SINFDAN TASHQARI MASHG’ULOTLARDA AQLIY VA MUSIQIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada yosh avlodni barkamol shaxs qilib shakllantirishda sinfdan tashqari olib boriladigan mashg`ulotlar va ularning dars jarayonidagi ahamiyati ilmiy jihatdan asoslangan. Sinfdan tashqari mashg’ulotlarda aqliy va musiqiy tarbiyani shakillantirish yo’llari keltirilan.