BOLALARDA CHOLG'U MUSIQA IJROCHILIGINI RIVOJLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqola umumta`lim maktab ta`limiga cholg`u ijrochiligi fanini kiritilishi va o`quvchilarda ijrochilik malakalarini shakllantirishning ahamiyati haqida.