KOLORADO QO‘NG‘IZINING AYRIM BIOLOGIK XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada “Kolorado qoʻngʻizi” hayot kechirishi va unga qarshi kurash choralari haqida malumot berilgan.