BO’LAJAK PEDAGOGLARDA HUQUQIY SAVODXONLIKNI SHAKILLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada o‘qituvchilarning huquqiy savodxonlik masalalari, huquqiy ongi va huquqiy madaniyatni rivojlantirish usul-vositalari tahlil etilgan.