VALYUTA VA VALYUTA KURSI TUSHUNCHASI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
ushbu maqolada valyuta va valyuta kursi tushunchasi xususidagi fikrlar berilgan.