O‘ZBEKISTONDA YASHIRIN IQTISODIYOTGA QARSHI KURASHISH VA KORRUPSIYANI BARTARAF ETISH BO‘YICHA KOMPLAENS NAZORAT TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
ushbu maqolada O‘zbekistonda yashirin iqtisodiyotga qarshi kurashish va korrupsiyani bartaraf etish bo‘yicha komplaens nazorat tizimini takomillashtirish masalalari xususidagi fikrlar berilgan.