BOSHLANG’ICH SINFLARDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish natijasida o‘quv tajribasini oshirish, muhim ko‘nikmalarni rivojlantirish va o‘quvchilarni raqamli dunyoga tayyorlash haqida ma'lumotlar berilgan.