JINOYAT VA JINOYATCHILIK HAQIDA TUSHUNCHALAR (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
ushbu maqolada Jinoyat tushunchasi davlatning vujudga kelishi bilan paydo bo‘lishi, ibtidoiy tuzum davrlarida urf-odatlarni buzish jinoiy jazo, davlatni majburlov chorasini keltirib chiqarmasligi xususidagi fikrlar berilgan.