MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA KICHIK GURUH YOSHDAGI BOLALARNING GEOMETRIK SHAKL HAQIDAGI TASAVVURLARINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida kichik guruh yoshdagi bolalarning geometrik shakl haqidagi tasavvurlarini shakllantirish yo’llari haqida so`z boradi.