VEB-KVEST YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYA SIFATIDA-ANIQ BELGILANGAN MAQSADLARGA EGA BO'LGAN O'QUV JARAYONINI LOYIHALASH, TASHKIL ETISH VA O'TKAZISH BO'YICHA QO'SHMA PEDAGOGIK FAOLIYATNING BATAFSIL O'YLANGAN MODELI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Veb-kvest universitetda "chet tili" va "madaniyatlararo kommunikatsiya nazariyasi va amaliyoti" fanlarini o'rganish doirasida maktablararo kommunikativ kompetentsiyani shakllantirish va rivojlantirishning samarali vositasi bo'lishi mumkin. Kvest texnologiyasining shakllanishi ko'rib chiqiladi, u bilan ishlash algoritmlari tahlil qilinadi, veb-kvestlarni madaniyatlararo kommunikativ kompetentsiyani shakllantirish jarayoniga birlashtirish mexanizmlari berilgan.