O’ZBEK VA INGLIZ BADIIY MATNLARIDA QIMMATBAHO TOSH VA MA‘DAN NOMLARINING QO’LLANILISHIDAGI SHAKL VA MAZMUN BIRLIKLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada ingliz va o’zbek badiiy matnlarida qimmatbaho tosh va ma’dan nomlarining shakl va mazmun jihatidan qo’llanish birliklari va ularning uslubiy xususiyatlari tahlilga tortiladi.