FIZIKA FANINI O’QITISHDA TALABALARNING TEXNIK QOBILIYATINI OSHIRISHDA ISHLAB CHIQARISH AMALIYOTINING O’RNI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Fizika fanini ukitishda talabalarning texnik qobiliyatini oshirishda ishlab chiqarish amaliyoti natijalari bo’yicha o’rganish, hamda oliy ta’lim muassasalari va ishlab chiqarish korxonalarining integratsiyasi malakali mutaxassislar tayorlashda ahamiyatini tahlil etishdan iborat.