SOHAVIY (MEDITSINA) TERMINLARNING OG’ZAKI TARJIMADA ISHLATILISHI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada meditsina sohasiga oid bo’lgan ba’zi so’zlar va ularning yasalish usuli ko’rib chiqiladi. Shuningdek, so’z yasalishi orqali ma’noda bo’layotgan o’zgarishlar va ularning tarjima jarayoniga ta’siri aniqlanadi.