KUNDALIKLARNING BADIIY AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kundalik asarlarning qanday yaratilishi va uning adabiyotdagi oʼrni haqida maʼlumotlar berilgan. Kundalik asarlarning badiiyati, oʼziga xos jihatlari asarlardan olingan maʼlumotlardan tashkil topgan.