PROFESSIONAL TAʼLIM TIZIMIDA AMALIY MASHGʻULOTLARNI LOYIHALASHTIRISHDA INNOVATSION TAʼLIM TEXNOLOGIYALARI VA METODLARIDAN FOYDALANISHNING HAMIYATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada professional ta’lim tizimida amaliy mashg'ulotlarni loyihalashda innovatsion ta'lim texnologiyalari va usullarini joriy etishning ahamiyati o'rganiladi. Mavjud landshaftni tushunish uchun keng qamrovli adabiyotlar tahlili o'tkaziladi, so'ngra mavjud bo'lgan turli usullar va texnologiyalar bo'yicha munozaralar olib boriladi. Usullar bo'limida amalga oshirishning potentsial strategiyalari ko'rsatilgan va natijalar bo'limida kutilgan foyda keltirilgan. Muhokama bo'limi natijalar va muammolarni o'rganib chiqadi, bu esa professional ta’limdagi kelajakdagi yutuqlar uchun xulosalar va takliflarga olib keladi.