SINESTETIK METAFORA VA G`AYRIODATIY BIRIKMALAR (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
maqolada sinestetik metaforalar va ularning o‘xshatish bilan farqli tomonlari, g‘ayriodatiy birikmalar hosil qilishdagi tutgan o‘rni, sinesteziya borasida bildirilgan ayrim ilmiy qarashlar o‘z aksini topgan.