O‘ZBEK TILIDA TA’NA-DASHNOM VA TANBEH TUSHUNCHASI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolamizda o‘zbek tilida ta’na-dashnom va tanbeh tushunchasi o‘rganiladi va tahlil qilinadi. Ta’na-dashnom konsepti bilan bog‘liq turli xil so‘zlar va ma’nolarni o‘rganib chiqib, biz norozilik va tanqidning turli kontekstlarda qanday ifoda etilishi hamda qabul qilinishini chuqurroq anglashimiz mumkin.