TOG‘-KON SANOATI VA GEOLOGIYA VAZIRLIGI GEOLOGIYA FANLARI UNIVERSITETI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Biz bilamizki yerning paydo bo‘lishi bundan million yil ilgari paydo bo‘lgan tarixda olimlar va allomalar yerning qanday paydo bo‘lmaganini o‘rganishgan olimlarimiz yerning paydo bo‘lishini turli era va davrlarga bo‘lib har xil fikirlar va izlanishlar natijasida kelganligi haqida maqolamizda yoritib berilgan.