JISMONIY TARBIYA DARSLARINI PEDAGOGIK TA'LIM INNOVATSION KLASTERI ASOSIDA O'QITISH METODIKASI (Umumiy o'rta ta'lim maktablari misolida) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ta’lim sifati va samaradorligini oshirishning eng muhim omillaridan biri - o‘quvchilarda bilim, ko‘nikma, malakalarni yuqori darajada berishdan iboratdir. Jumladan, umumiy o‘rta ta’lim maktablarida fan yo‘nalishlari bo‘yicha uzviylashtirilgan o‘quv dasturlar, zarur me’yoriy hujjatlar va rejalarning amalga joriy etilishi bilan birga ta’limda yangi innovatsion pedagogik texnologiyalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarda bilim samaradorligini yanada oshirish imkoniyatlari yaratilmoqda.