JISMONIY TARBIYA DARSLARINI PEDAGOGIK TA'LIM INNOVATSION KLASTERI ASOSIDA O'QITISH METODIKASI (Umumiy o'rta ta'lim maktablari misolida) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Respublikamizning pedagogik olim va amaliyotchilari O‘zbekistonning ijtimoiy-pedagogik sharoitiga moslashgan hamda ilmiy asoslangan ta'lim texnologiyalarini yaratish va ularni ta’lim-tarbiya amaliyotida qo'llashga intilmoqdalar.Bugungi kundagi pedagogik texnologiya - ularning milliy-nazariy asosini yaratish va amaliyotga tatbiq etish zaruriyati tug‘ildi, degan savol paydo bo'lishi mumkin.