ТАЛАБАЛАРНИ ЭСТEТИК ТАРБИЯЛАШ ВА КАСБИЙ ТАЙЁРЛАШДА ДEКОРАТИВ-АМАЛИЙ САНЪАТНИНГ ЎРНИ (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ҳозирги вақтда жамият янги авлод мутахассисларини тайёрлаш ва тарбиялаш масалаларини чуқур англашни талаб қилмоқда. Педагогика олий таълим муассасаси талабаларни санъат билан таништирувчи ижтимоий муассаса сифатида, эстетик-педагогик цикл субъектлари орқали шахсни ривожлантириш тизимида асосий бўғин вазифасини бажаради.