AYOLLARNING MENEJMENT VA BOSHQARUVDAGI O‘RNI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Bugungi dinamik va tez o'zgaruvchan biznes manzarasida ayollarning menejment va rahbarlik lavozimlaridagi o'rni katta e'tibor va e'tirofga sazovor bo'ldi. Ushbu maqola ayollarning menejment va boshqaruvdagi rivojlanayotgan ro`lini o'rganib chiqadi, erishilgan yutuqlar, hali ham duch kelayotgan muammolar va tashkilotlar uchun oqibatlarini yoritib beradi. Boshqaruvda gender xilma-xilligini targ'ib qilish usullari, ushbu sa'y-harakatlar natijalari va keyingi munozaralar va xulosalar haqida tushuncha berish uchun mavjud adabiyotlar, ma'lumotlar va amaliy tadqiqotlarni har tomonlama tahlil qilishdan foydalanadi.