ТИМУР ПУЛАТОВ ИЖОДИНИНГ ЎРГАНИЛИШИГА ДОИР МУЛОҲАЗАЛАР (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Тезисда истеъдодли рус ёзувчи Т.Пулатовнинг ижоди бўйича изланиш олиб борган олимлар ишлари таҳлил этилади. Уларга баъзи муносабатлар берилади. Сўнгра, манбалар таҳлилидан келиб чиқиб, замонавий адабиётшунослик олдида турган баъзи вазифалар белгилаб олинади.