QASHQADARYO VILOYATINING HUDUDIY TUZILMALARI ARXITEKTURASINING PAYDO BO’LISHI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Qishloqni ijtimoiy jihatdan obod qilishda yuz bergan katta qoloqlikni bartaraf etish yuzasidan amaliy chora-tadbirlarni bajarish maqsadida respublika qishloq aholisini 1990- 1992 yillarda ichimlik suv va tabiiy gaz bilan ta’minlashni yaxshilash Davlat dasturini qabul qilish zarur deb hisoblayman”