MA’MURIY HUQUQBUZARLIK TOʻGʻRISIDAGI ISHNI YURITISHDA QATNASHUVCHI SHAXSLAR (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu tezisda Ma’muriy huquqbuzarlik to'g'risidagi ishni yuritishda qatnashuvchi shaxslar haqida fikir yuritilgan.