GLOBALLASHUVNING O'ZBEKLAR MA'NAVIY HAYOTIGA TA'SIRI (XX ASR OXIRI XXI ASR BOSHLARI) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Globallashuv shunday jarayonki, undan chetda turaman, degan mamlakatlar uning ta’siriga ko‘proq uchrab qolishmoqda. Bunday g‘ayri ixtiyoriy ta’sir esa ko‘pincha salbiy oqibatlarga olib kelmoqda. Bugun jadal sur’atlar bilan rivojlanib borayotgan globallashuv har bir davlat, xalq, millat, yoxud insoniyat ma’naviyatida yangicha ma’no-mazmun kasb etmoqda.