OʻZBEKISTONDA TURKLAR DIASPORASI; TARIXI VA BUGUNGI HAYOTI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O'zbekiston va turkiya orasidagi yaqin aloqa ularning diasporasi; tarixi va hozirgi kunda hayot tarzi haqida keng maʼlumot berib oʻtamiz. Qolaversa hozirgi kunda ikki davlat orasida bo'ladigan moddiy va maʼnaviy munosabatlar haqida yozilgan