TA’LIM TIZIMIDA TALABALARGA TA’LIM-TARBIYA BERISHNING ZAMONAVIY USULLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimida talabalarga ta’lim-tarbiya berishning zamonaviy usullariasoslari hamda о‘quv mashg‘ulotlaridagi asosiy muammolardan biri talabalarning dars mashg‘ulotlarida faollashtirish, nazariy-amaliy bilimlarni о‘rgatish, diqqatni jamlash va qо‘llash usullarini egallashni yaxshilashdan iborat.Ta’lim tizimda innavatsion metodologiya orqali talabalarga bilim berish xususiyatlari kо‘rsatilib berilgan.