ТОК ҚАТОРЛАРИ ОРАЛАРИГА ИШЛОВ БЕРАДИГАН ДИСКЛИ ЮМШАТКИЧ (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Мақолада ишлаб чиқилган ток қаторлари ораларига ишлов берадиган дискли юмшаткичнинг асосий параметрлари, техник тавсифи ва ўтказилган тадқиқотларнинг натижалари келтирилган.