O'XSHASH QALAMDA TURFA TAQDIR HAR KIM OTA BO’LISHI MUMKIN, LEKIN FAQAT O’ZIGA XOS OTA BO’LADI (DEMOKRIT) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Mazkur maqolada iste’dodli yozuvchilar Hakim Nazirning Ota’’hikoyasi hamda Xoliyor Safarovning ‘’Ota’’hikoyalari tahlilga tortishga barobarida ikki asarning mushtarak va farqli jihatlari aniqlandi.