BODOM GULIDAGI TAQDIR (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
ushbu maqolada O’tkir Hoshimovning “Baxt” hikoyasi tahlilga tortilgan. Tahlilga tortish jarayonida asarning obrazlar tizimi va g’oyasi o’rganildi.