TARIX DARSLARIDA TARIXIY TASAVVUR VA TUSHUNCHALARNI SHAKLLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Tarix darslarida tarixiy tasavvur va tushunchalarni shakllantirish haqida fikr yuritilgan.