XIX ASRDA SHAHRISABZ BEKLIGINING MA’MURIY HUDUDI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Buxoro amirligining muhim iqtisodiy va siyosiy hududlaridan biri hisoblanadigan Shahrisabz bekligining XIX asrdagi ijtimoiy-iqtisodiy hayoti, aholi turmush tarzi, xo’jaligi, etnik tarkibi, ma’muriy hududi va siyosiy chegaralari haqida ma’lumot berilagan.