TO`QIMACHILIK SOXASI TERMINOLOGIYASINING SHAKLLANISHI, RIVOJLANISHI VA HOZIRGI HOLATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqola terminologiyaning rivojlanishi sohalarning shakllanishi bilan chambarchas bog'liq bo'lganligi sababli, ko`p tadqiqotchilar turli davrlar tilini o'rganishga mavzuga asoslangan tarixiy yondoshuvga qiziqishadi va shundan kelib chiqib maqolamiz atamalarni xususiyatlarini tahlil qilishga bag'ishlangan.