ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBURNING “BOBURNOMA” ASARI DUNYO BOBURSHUNOSLARI NIGOHIDA (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jahon siyosati va madaniyati tarixida Zahiriddin Muhammad Bobur qanday o’rin tutishi, uning qalamiga mansub “Boburnoma” asari ham dunyo sharqshunosligida, jahon tarjimashunosligi tarixidagi mavqei haqida so’z boradi