SUN’IY INTELLEKTNING MARKETINGDAGI O‘RNI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Sun'iy intellektning (AI) jadal rivojlanishi marketingning yangi davrini boshlab berdi. Sun'iy intellektga asoslangan texnologiyalar korxonalarning mijozlar bilan bog'lanish usulini inqilob qilib, miqyosda shaxsiylashtirilgan tajribalarni taqdim etadi. Mijozlarni segmentlashdan tortib kontent yaratish, bashoratli tahlil va suhbat marketingigacha AI marketing strategiyalarini qayta shakllantirmoqda va misli ko'rilmagan natijalarni taqdim etmoqda. Ushbu maqola AIning marketingdagi o'zgaruvchan rolini o'rganadi, uning mijozlarni jalb qilish, shaxsiylashtirish va sanoat kelajagiga ta'sirini o'rganadi.