BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING OG’ZAKI OG’ZAKI NUTQINI SHAKLLANTIRISH PEDAGOGIK IMKONIYATLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining og’zaki og’zaki nutqini shakllantirishda turli usullardan foydalanishning mazmuni haqida so’z borgan.