HIKOYA KOMPOZITSIYASIDA AN'ANAVIYLIK VA SIFAT O'ZGARISHLAR (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu tezisda Shukur Xolmirzayev hikoyalari kompozitsiyasida an`anaviylik, sifat o`zgarishlar masalalari muhokama etiladi.