SOG’LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHDA KIMYO DARSLARINING O‘RNI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktab o’quvchilari uchun kimyo fani darslari jarayonida suv va uning xususiyatlari hamda ahamiyatinini o’quvchilarga yetkazishda samarali va yangicha ta’lim metodlaridan foydalanish yoritib berilgan.