NASOS STANSIYALARIDA ELEKTR TEJAMKOR YURITMALARINI QO`LLASH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Mazkur maqolada yurtimizdagi global iqlim o’zgarishlari elektr energiyaga bo`lgan talabni ortishi suv satxidan yuqorida joylashgan yerlarni o`zlashtrilishi tufayli nasos va nasos stansiyalaridan oqulona foydalanish hamda zamonaviy elektr tejamkor elektr yuritmalarini qo`llash va elektr sarfini kamaytrish to’g’risida so’z boradi.