MЎЛ, СИФАТЛИ ҲОСИЛ ОЛИШДА ВАТЕЗ ПИШИШИДА ПЛЁНКАНИНГ МУҲИМ АҲАМИЯТИ (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Қуёшдан келаётган нур шаклдаги энергия Ер сиртида ва атмосферада бўладиган барча физик жараёнларга энергия манбаи бўлиб хизмат қилади.