TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA MANZARA YARATISHDA KOMPOZITSIYA VA RANGLAR YECHIMI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Mazkur maqolada tasviriy san’at o’quvchilariga tabiat manzarasini tasvirlashda kompozitsiya va ranglar yechimi haqida to’la to’kis yoritib berilgan. Manzara ishlashda joylashtirishdan toki ishni yakuniy bosqichigacha bo’lgan jarayonni qamrab olgan.