GLITSIRRET KISLOTASI VA UNING XOSILALARINI REAKSION FAOLLIGINI HyperChem DASTURI YORDAMIDA KVANT KIMYOVIY HISOB – KITOB QILISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
HyperChem dasuri orqali glitsirret kislotasining zaryad qiymatlari va hosil bo’lish issiqligi, IQ spektrlarini nazriy o’rganish natijalari keltirilgan.