MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TA'LIM- TARBIYA BERISHDA AXBOROT VA INNAVATSION TEXNOLOGIYALARNING O’RNI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolda maktabgacha ta’lim natijadorligini oshirishda axborot texnologiyalari va innavatsion ta’lim texnologiyasining ahamiyati, uning o’ziga xos xususiyatlari, afzallik va imkoniyatlari haqida so’z boradi.