O‘QUVCHILARIDA KREATIVLIKKA O‘RGATISHDA O‘QITUVCHINING ROLI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Mazkur maqolada o‘qituvchining pedagogik kreativligi, keativlik salohiyati qobiliyati, ahamiyati, uni rivojlantirish yo‘llari, kretivlikni rivojlantiruvchi komponentlari, mezonlari haqida fikrlar yuritiladi.