KIMYO YO’NALISHI TALABALARIGA INGLIZ TILI LEKSIKASINI O’QITISHNING SHAKL, USUL VA VASITALARI, MAVZUSIDA YOZGAN (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Quyidagi tezisda kimyo va ingliz tili fanlarini integratsiyada o’qitish istiqbollari yoritilgan. Bunda kimyodan ma’lumotlar bazasiga kirganda, dunyo olimlarini olib borayotgan ilmiy ishlari bilan tanishishda ingliz tilini bilish zarurati muammosi yoritilgan. Integratsiyalashgan darslar jarayonida kimyo fani va ingliz tilini bog'lash bo'yicha eng samarali ish shakllari ko'rib chiqildi.