UMUMIY FIZIKA LABORATORIYA ISHLARINING BAHOLANISH TAHLILLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Umumiy fizika kursini oʻqitishda ta’lim mazmuni talablaridan kelib chiqqan holda talabalarning ijodiy va amaliy faoliyatlarini baholash.