SKETCH ENGINE PLATFORMASIDA KORPUSLAR YARATISHNING AMALIY TADQIQI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada Sketch Engine platformasida korpuslar yaratishning amaliy tadqiqi haqida va maqsadi,vazifalarini kengroq qilib berilgan.